Český rybí salát z portugalské tresky

Český rybí salát z portugalské treskySušenou tresku lze s úspěchem použít pro přípravu tradičního českého rybího salátu. Ten, kdo má chuť experimentovat, bude odměněn výborným salátem, který díky tresčímu masu s výraznou strukturou dostal zcela nový rozměr.

Budete potřebovat

 

 Pracovní postup

  1. Namočenou a odsolenou tresku (tresku můžete namočit i do mléka, zjemní to její chuť) vařte, dokud se nezačne rozpadat.
  2. Odstraňte kosti a kůži a rozdrělte na malé kousky.
  3. V misce smíchejte tresku pokapanou kvalitním olivovým olejem, bílý jogurt, nadrobno nakrájené mini okurky a cibulky.
  4. Podle chuti přidejte sůl, pepř a citronovou šťávu.

Český rybí salát z portugalské tresky Český rybí salát z portugalské tresky Český rybí salát z portugalské tresky Český rybí salát z portugalské tresky